Siswa

1 Komentar

One thought on “Siswa

  1. ari sulistiyono

    Aku pracaya yen guru paling iku artis paling lan aku pracaya banget sawetara seniman gedhe. Sulih Swara uga seni paling wiwit medium punika nyawa lan atine manungsa.
    Pawongan sing ngajari anak luwih diajeni saka tuwane, yen tuwane mung menehi subsistence, ing guru marang seni urip uga.

    Peran minangka pamimpin iku adoh luwih penting saka apa sing mbayangno. Sampeyan (guru) duwe daya kanggo wong dadi juara.

    Saran tulus lan panuntun dhumateng saka sampeyan, Aku bakal tansah lan ing salawas-lawase eling. Layanan dadi larang, sampeyan bakal guruku paling apik kabeh wektu. Thanks guru DUHAI.

    Swing langkah ngalahake saben dina. Kringet adhem Tercucur profusely liwat awak kesel. Nanging sampeyan tau njaluk kesel karo kabeh sing. Sampeyan pengin kita dadi sukses ing mangsa. Kanthi knoweldge kita bakal manggon luwih ing mangsa. Matur nuwun, dhuh bendara kula.

    Lan saiki tembung Aku pitutur Teruntuk sampeyan pahlawan lomba, mentor saben urip manungsa lan obor. Thanks kanggo kawruh sing menehi, dhuh bendara kula. Layanan tansah bakal aku eling nganti kapan.

    Kita bisa mulang akèh iku, nanging yen guru ora bisa diajak menyang Bunch saka mahasiswa sing becik kanggo diajak, ora tau bakal guru wewenang.

    Menehi kula iwak supaya aku bisa mangan dina. Kawula mugi Paduka wulang iwak, supaya aku bisa mangan saben dina.
    Matur nuwun Aku pitutur marang kowé marang layanan Panjenengan. Kurban wektu, A maksud murni Noble lan sampeyan cumadhang kanggo ninggalake anak-anakmu. Ilmu supaya menehi panuntun dhumateng kanggo kita kabeh. Muga-muga Gusti Allah males O guru Noble.

    Guru apik tau marang bodho, nanging guru apik tansah ngandika, ‘ora bisa dadi muridku’
    Teknologi namung alat. Supaya kanggo ngidini mahasiswa kanggo bisa bebarengan lan supaya wong motivasi, gurulah paling penting.

    Iku wis dadi akeh taun kita bebarengan, iketan guru lan siswa. Kabeh ora bakal lali. Sampeyan terbaiku guru ingkang tansah aku eling ing salawas-lawase. Ayo iki dadi crita ayu sandi ing sekolah iki. Matur nuwun kanggo pembinaan lan kawruh sing menehi, dhuh bendara kula.

Trimakasih Telah Berkunjung. kami mohon agar bisa menyempatkan untuk mengisi Buku tamu kami.

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: